معایب خرید آنلاین

1402/06/14

دسترسی سریع


معایب خرید آنلاین

1- همواره پس از پرداخت پول و نهایی شدن خرید، یک بازه زمانی مشخص را برای دریافت محصول باید در انتظار باشید

عیب اصلی خرید از این طریق این است که در لحظه پرداخت محصول را دریافت نکرده و حس خوشحالی نسبت به تملک محصول در لحظه پرداخت به شما انتقال پیدا نمی کند. از آنجایی که محصول باید برای شما حمل شود، گاهی ممکن است نیاز باشد که چند روز را تحمل کنید. من خودم گاهی ترجیح می دهم که برای تهیه برخی محصولات شخصا به فروشگاه های فیزیکی عرضه کننده آنها مراجعه کنم، اگر که ببینم زمان تحویل محصول خیلی طولانی می شود.

2- شما ممکن است محصول یا خدمتی با ارزش و کفیت کمتر را دریافت کنید

از آنجایی که قادر به نگاه داشتن این محصولات با دستان خود و نگاه کردن به آنها از نزدیک نیستید، اغلب از کیفیت این دسته از محصولات هم اطلاع نخواهید داشت. گاهی ممکن است توضیح ارائه شده برای این محصولات یا حتی تصویر استفاده شده برای معرفی آنها قدری متفاوت از تصویر یا توضیح اصلی محصول باشد. در نتیجه، ممکن است در نهایت محصولی را تحویل بگیرید که از کیفیت بسیار پایینی برخوردار است.

3- همواره هزینه هایی برای حمل و نقل بر عهده شماست

همچنان که پیش تر به آن اشاره شد، برخی از معایب سیستم خرید آنلاین ریشه در شیوه تحویل آن دارند. هزینه های تحویل و تاخیرهای محتمل در این بین هر دو از مشکل های معمول در این رابطه هستند. با وجود اینکه اغلب قیمت های محصولاتی که بصورت آنلاین عرضه می شوند، ارزان تر از قیمت های واقعی آن است، اما مشکل زمانی پدیدار می شود که هزینه حمل به آنها اضافه می شود و این موضوع در برخی موارد موجب می شود تا هزینه نهایی از هزینه تهیه آن از یکی از فروشگاه های محلی هم بیشتر و بیشتر شود.

4- ممکن است با مشکلاتی در رابطه با دریافت و تحویل محصول روبرو باشید

گاهی اوقات در این خریدها ممکن است با خطراتی در رابطه با تحویل کالای خریداری شده روبرو شوید. این بدان معناست که فروشنده ممکن است قادر به تحویل محصول نباشد، یا آن را با تاخیر به دست شما برساند یا حتی کالایی را تحویل دهد که در طی مراحل حمل دچار خساراتی شده است.

5- معتاد به خرید شدن در این روش خیلی ساده است

از آنجاییکه جستجو و خرید محصولات مختلف در این روش بسیار ساده و آسان است، بسیاری از مردم در راحت خانه خود تبدیل به معتادین به خرید محصولاتی می شوند که در واقع هیچ نیازی به آنها ندارند. البته برخی از این افراد هم تصور می کنند که با این خرید دارند از تخفیف های خاصی استفاده می کنند و در عمل صرفه جویی می کنند، اما به عدم نیاز خود به محصولات خریداری شده توجهی نمی کنند.

6- خطر فریب خوردن در این رابطه بسیار زیاد است

همچنان که خریدهای آنلاین معمول و معمول تر می شوند، تعداد موارد کلاه برداری و فریب دادن مشتریان هم روز به روز بیشتر و بیشتر می شود. به همین دلیل است که به خریداران همواره خرید از فروشگاه های معتبر و پاسخ گو توصیه می شود – چرا که وبسایت های آنلاین به منظور حفظ اعتبار خود همواره مراقب عدم وقوع هرگونه فریب یا کلاه برداری در مجموعه خودشان هستند.

7- شاید بهتر باشد برخی از محصولات را از فروشگاه های معمولی عرضه کننده آن بخرید

به عنوان مثال، بهتر است پوشاک و محصولات مرتبط با این حوزه را از فروشگاه های آنلاین تهیه نکنید، چرا که بخوبی قادر به تشخیص این موضوع نیستید که آیا لباس مورد نظر به ظاهر شما می آید و بر روی تن شما قشنگ می شود یا نه.

8- باز پس فرستادن محصولات سخت تر است

باز پس فرستادن یک قلم کالا خریداری شده زمانی که بصورت آنلاین اقدام به خرید آن می کنید، به مراتب دشوار تر است. اگر فروشنده شما باز پش گرفتن محصول را قبول کند، اغلب شرط پذیرش آن تنها در یک بازه زمانی محدود را برای شما می گذارند، و البته مسئولیت هزینه حمل مجدد کالا نیز بر عهده شما می باشد.

9- مسائلی در رابطه با ضمانت و گارانتی محصول

برخی اقلام و محصولات الکترونیک بدون برخورداری از ضمانت یا گارانتی بین المللی به فروش می رسند. بنابراین اگر گارانتی برای شما مهم است، حتما توجه داشته باشید که برای استعلام از داشتن گارانتی بین المللی با فروشنده هماهنگ کنید.

10- وجود مشکلات مختلف و البته پیش بینی نشده

ممکن است برخی مشکلات نادر و پیش بینی نشده ای وجود داشته باشد که احتمال اتفاق افتادن آنها برای بار اول طبیعی است، مانند تقلب در کارت اعتباری، نرم افزارهای جاسوسی و …

نظرات

هیچ نظری وجود ندارد.


افزودن نظر

Sitemap
Copyright © 2017 - 2023 Khavarzadeh®. All rights reserved