برندینگ عاطفی


1402/06/14

دسترسی سریع


sdata.ir

برندینگ عاطفی

کسب وکاری را در حوزه تولید نوشیدنی و آبمیوه مدیریت می‌کنم. با اینکه قدمت کسب و کارم در این حوزه زیاد است و مشتریان بسیاری از محصولاتم استفاده می‌کنند، ولی هیچ‌گاه ارتباطی با آنها نداشته‌ام و همیشه سعی کرده‌ام غیرمستقیم و با ارائه محصولات باکیفیت‌تر نظر آنها را جلب می‌کنم. اما با تغییرات رویکردهای نوین بازاریابی، مشاورانم پیشنهاد ایجاد ارتباط صمیمی‌تر را با مشتریان داده‌اند.

ارتباطی که بتوان از طریق آن به قلب مشتریان نفوذ کرد. در این رابطه راهنمایی بفرمایید آیا اجرای این کار به بقای کسب‌وکارم در آینده کمک خواهد کرد و مشتریان نسبت به محصولاتم وفادارتر خواهند شد؟

پاسخ کارشناس

یکی از مباحث مهم در بازاریابی و برندینگ، جایگاه‌یابی برند در روح و جان مشتریان است. در رویکردهای نوین بازاریابی، برندها مانند انسان‌ها دارای روح و احساس هستند و باید با آنها مانند افراد برخورد کرد. همانطور که خلق و خوی هر فردی با فرد دیگر متفاوت است، خلق‌ و خوی هر برندی نیز با برند دیگر متفاوت است.

پس هیچ دو برندی از یکسری مشترکات پیروی نمی‌کنند و باید برای هر کدام از آنها روش‌های مجزایی را برنامه‌ریزی و تدوین کرد. کسب وکارها باید به برندهایشان جان بدهند و بعد از جان‌بخشی برای آنها میان مشتریان جایگاه مناسبی را بیابند.

این موضوعات در حوزه مباحث برندینگ عاطفی جای می‌گیرند. در این حوزه از بازاریابی برند با یافتن یک صفت منحصربه‌فرد و با هد‌ف‌گیری گروه خاصی از مشتریان می‌تواند به عمق احساسات مخاطبانش نفوذ کند. در این شیوه احساسات مخاطب درگیر فعالیت برند خواهد شد و همین احساسات در زمان تصمیم‌گیری خرید محصولات به نفع برند عمل خواهد کرد. با این توصیفات شاید بهتر باشد که برندهای ایرانی با دادن اطمینان و اعتماد به مشتریان احساسات آنها را به سمت برندشان جذب کنند. مشتریان ایرانی نسبت به برندهای داخلی اطمینان ندارند و اگر این اطمینان حاصل شود، آنها به راحتی ارتباط عاطفی با برند پیدا خواهند کرد و همیشه نسبت به برندهای مورد علاقه‌شان وفادار خواهند ماند.

نظرات

هیچ نظری وجود ندارد.


افزودن نظر

Sitemap
Copyright © 2017 - 2023 Khavarzadeh®. All rights reserved